CONTOH PENGUMUMAN DALAM BAHASA JAWA (WARA - WARA)

| Friday, May 25, 2012

1.      PANGGILAN KETUA KELAS
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya ketua kelas X, XI, XII sak menika ugi katuraken makempal dateng leripun ruang Guru. Sepindah Maleh......
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Wassalamualaikum wr wb

2.      PANGGILAN PESERTA OLIMPIADE EKONOMI
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 NGAWI ingkang nderek Olimpiade Ekonomi sak menika ugi makempal dateng ruang Multimedia pambeng (keperluan) bimbingan. Sepindah Maleh.......
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Wassalamualaikum wr wb

3.      NEMU DUWIK
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 Ngawi dipun panggihaken arta 50.000 ing leripun Masjid. Kagem siswa-siswa ingkang kicalan sak menika ugi saget dipundut dateng piket. Sepindah Maleh.....
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Wassalamualaikum wr wb
4.      BALI ISUK
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 NGAWI amergi dinten punika Bapak Ibu guru wonten rapat ing Dinas Pendidikan. Para Siswa saged kundur enjing. Sepindah Maleh.....
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Wassalamualaikum wr wb
5.      JALAN SEHAT OSIS
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 NGAWI mbenjang dinten Sabtu badhe diwontenake Jalan Sehat OSIS dalam rangka HUT SMADA NGAWI. Para Siswa diwajibaken mbeto Kaos Olahraga. Sepindah maleh......
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur suwun
Wassalamualaikum wr wb




6.      RAPAT GURU
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya Bapak Ibu Guru ingkang mucal dateng kelas sak menika ugi katuraken makempal ing ruang guru pambeng (keperluan) Rapat ISO.  Sepindah maleh.....
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur suwun
Wassalamualaikum wr wb

7.      PANGGILAN KETUA ORGANISASI
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya ketua organisasi SMAN 2 Ngawi sak menika ugi katuraken makempal ing Laboratorium Biologi pambeng (keperluan) Rapat program kerja organisasi. Sepindah maleh......
Cekap semanten pengumuman saking kula. Matur suwun
Wassalamualaikum wr wb

8.      PENGUMUMAN EKSTRAKURIKULER
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 Ngawi ingkang tumut ekstrakurikuler karawitan mangke bakda kundur sekolah katuraken makempal ing ruang aula. Sepindah maleh....
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur suwun
Wassalamualaikum wr wb
9.      NEMU HP
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa SMAN 2 Ngawi dipun panggihaken HP merk canggih ing leripun ruang aula.Kagem siswa-siswa ingkang kicalan sak menika ugi saget dipundut dateng piket. Sepindah Maleh.....
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Wassalamualaikum wr wb
10.  PENGUMUMAN MENTORING
Assalamualaikum wr wb
Wara wara kagem sedaya siswa kelas X khususipun ingkang beragama Islam. Dinten punika mentoring badhe diwontenaken mangke bakda sholat jumat. Sepindah maleh...
Cekap semanten wara wara saking kula. Matur Suwun
Rounded Rectangle: SUGIANTO
XI IPS 4
25
Wassalamualaikum wr wb

4 comments:

  1. salamnya jangan pakai alaykum diganti gan !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oke gan, nanti akan kami bereskan.terima kasih atas kunjungannya

      Delete
  2. matur suwun sanget.. mas/mbak ingkang ndamel wara2 punika,, artikelipun sae !!

    ReplyDelete
  3. terima kasih,membantu banget buat mengerjakan tugas :)

    ReplyDelete

Next Prev
▲Top▲